Anička Slováčková přiznala: Tohle mi celou dobu chybělo!

Anna Slováčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. května 2020 12:21

Zdraví máme jen jedno, říká se… Anička Slováčková to dobře ví, protože měla vážné zdravotní potíže, pak si navíc musela dávat pozor před novým koronavirem. Co jí celou tu dobu nejvíc chybělo?

Všichni fanoušci mají radost, že mohou vidět Aničku Slováčkovou zase s úsměvem na tváři. Dcera slavných rodičů už má za sebou chemoterapie i následnou operaci a pomaličku už jí opět rostou vlasy, o které během léčby rakoviny přišla.

Jak ale nyní přiznala, nechyběly jí pouze vlasy. „Mně celou karanténu chybělo si zalézt někam do rohu kavárny, dát si pořádnou snídani, kafe a u toho vyřizovat všelijaký papírování a věci do práce,“ přiznala na instagramu.

Proto kvituje, že už se opatření zavedená proti dalšímu šíření koronaviru pomalu uvolňují. Sama toho hned při první příležitosti využila a sedla si venku na kávu.

„Teď už konečně je možnost si sednout s prací aspoň ven na zahrádky u kaváren, nebo si zalézt na chvilku někam do parku do stínu na deku a pustit si nějaký film - prostě je možnost nebýt pořád zalezlý doma, ale plnit si svůj HO na čerstvém vzduchu,“ dodala Slováčková.

Témata: Anna Slováčková