Jak si Jakub Prachař vybral? Sestra promluvila o modelce Denise!

Jakub Prachař 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. května 2020 11:40

Jakub Prachař po rozpadu manželství s matkou své dcery nijak nezahálel a mezi modelkami si našel novou partnerku, na kterou už si udělala názor i jeho rodina. Co si o Denise Dvořákové myslí jeho sestra Mariana?

Jakub Prachař je na papíře stále ještě ženatým mužem, manželství s Agátou Prachařovou ale s téměř stoprocentní jistotou skončí rozvodem. Vztah se jim totiž rozpadl už před mnoha měsíci. On sám ale na ocet dlouho nezůstal.

Novou partnerku, topmodelku Denisu Dvořákovou, už představil i některým členům rodiny. Krátce o ní promluvila Kubova sestra. „Denisa se mi líbí, je to fajn holka, ale dál bych to nekomentovala,“ řekla webu expres.cz Mariana Prachařová.

Ona sama je nezadaná, protože je podle svých slov hodně náročná. Navíc jsou vody, do kterých nesmí zabrousit. Sympatická herečka a zpěvačka totiž přiznala, že jí starší bratr do výběru tak trochu mluví.

S jeho kamarády by to prý nešlo. „To mám zakázané, začít si s jeho kamarádem, na to si mě dost hlídá. Ale až poslední dobou. Jsme od sebe jedenáct let, dřív to tolik neřešil, ale teď se na mě nesmí nikdo ani podívat,“ prozradila Prachařová.

Témata: Jakub Prachař Mari Prachařová Denisa Dvořáková (modelka)