Monika Absolonová je po operaci! Co se stalo?

Monika Absolonová 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. května 2020 11:02

Monika Absolonová se s rodinou během posledních týdnů poctivě izolovala doma. Koronaviru se sice vyhnula, ale ozvaly se jiné zdravotní potíže. Oblíbená zpěvačka dokonce musela na operaci. Co se stalo?

Monika Absolonová nejspíš na období strávené v domácí karanténě jen tak nezapomene. Jistě měla velkou radost, že rodina spolu trávila více času, bezpochyby ji však trápilo, že kvůli opatřením proti šíření koronaviru nemohla vystupovat.

Do toho všeho navíc přišly zdravotní potíže. Nejprve ji postihl zánět oční rohovky, takže kontaktní čočky musely z očí ven a nahradily je brýle. Oblíbená zpěvačka má totiž pět dioptrií, a tak se bez jednoho či druhého neobejde. Tím to ale neskončilo.

Podle webu super.cz má za sebou dvojnásobná maminka dokonce operaci, konkrétně se jednalo o stomatologický zákrok. Absolonová si totiž nechala vytrhnout všechny tzv. zuby moudrosti. Teď musí zůstat v klidu a bolavá místa ledovat.

„Jsem definitivně bez osmiček. Takže? Jsem oficiálně blbá. A nikdo na to nemůže nic říct. Ani já sama. Ale běda, jak mi to jen někdo naznačí,“ svěřila se zpěvačka fanouškům přímo ze zubařského křesla.

Témata: Monika Absolonová