Gottová vs. Gottová: Neuvěříte, proč se spolu Ivana a Dominika nebaví!

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

25. května 2020 9:45

Vztahy v rodině nejsou po smrti Karla Gotta úplně ideální. Vdova Ivana a zpěvákova nejstarší dcera Dominika se spolu prý už několik měsíců nebaví, ačkoliv jedna z nich se snaží navázat kontakt. Ovšem marně...

Šárka Rezková v rámci slovní války s Dominikou Gottovou vytáhla argument, že nejstarší dcera slavného zpěváka nemá k jeho manželce bůhvíjaký vztah. Nijak by ji nepřekvapilo, pokud by se potvrdilo, že Dominika vdově nepoděkovala za zprostředkování letenek na otcův pohřeb. A pravda se brzy ukázala.

„Dominika s paní Ivanou Gottovou přestala komunikovat po pohřbu Karla Gotta, poté co jí paní Gottová uhradila veškeré náklady spojené s jejím přítelem do Prahy na pohřeb otce. Tedy letenku, ubytování, věnec, oblečení i stylistku,“ cituje web ahaonline.cz, co měla říct mluvčí Aneta Stolzová časopisu Pestrý svět.

„Ani nepoděkovala a odmlčela se. I přesto, že jí paní Gottová posílala v poslední době SMS, na které nereagovala,“ dodala mluvčí a dala za pravdu Rezkové, která se nechala slyšet, že je podle ní Dominika nevděčná.

Ostatně moc vděčnosti neprojevila ani při té příležitosti, když se mluvilo o finanční podpoře její maminky ze strany tatínka. Gottová řekla, že „pokud má správné informace, nebylo to nic zázračného“.

Témata: Ivana Gottová Dominika Gottová