Českou Barbie s obříma osmičkama napadli uprchlíci! Teď jí hrozí amputace a smrt!

Gabriella Jiráčková 6

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

5. února 2018 10:15

První česká Barbie Gabriel Jiráčková prožívá v posledních týdnech velmi těžké období. Nejprve ji na přelomu roku napadli a málem znásilnili migranti, teď navíc trpí vážnou nemocí, při níž se tělo rozkládá zevnitř. Pacientům navíc hrozí i smrt.

Trable Gabriely Jiráčkové začaly na přelomu roku. Silvestrovské oslavy trávila se svým přítelem a kamarádkou v Barceloně, kde se dostali mezi skupinku lidí, kteří se je pokusili napadnout.

Ačkoliv se útočníkům ubránili, okradli trojici o dvacet tisíc korun. Česká Barbie poté prozradila, že šlo podle ní o migranty, kteří se ji pokusili znásilnit.

Před pár dny ale oznámila na sociálních sítích další nepříjemnost. "Tak na čas ruším své aktivity. Postihla mě flegmóna," uvedla mladá dívka pyšnící se bujným výstřihem.

Flegmóna je velmi závažná nemoc. Je to agresivně se šířící infekce měkkých tkání těla, která postihuje především končetiny, v nichž se vytvářejí ložiska hnisu.

Pacient trpící touto nemoci je v ohrožení života. Choroba, která může snadno přejít do otravy krve, jenž může nemocného snadno usmrtit, by se měla léčit v nemocnici. Nezřídka je potřeba postižené tkáně odebrat, což může vyústit až v amputaci. 

Témata: Gabriella Jiráčková (Lolo Ta Bella)