Nela Boudová opět o pobuřující roušce: Byla jsem zoufalá!

Nela Boudová 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. května 2020 20:21

Nela Boudová se opět vrátila k tématu roušky, kterou řadu lidí nadchla a jiné pobouřila. Tvrdí, že fotografii pořídila, protože byla v zoufalém stavu!

Poté, co na sociální síti zveřejnila velice provokativní fotografie, kde si intimní partie zakryla rouškou, se zvedla vlna nevole. Ona sama ale tvrdila, že se fotografií snaží vyjádřit svůj názor. "Jo, je to přes čáru, vidím to. Ale je to mé punkové vyjádření občanské nespokojenosti, nejen s rouškami," napsala na sociální síti.

"Byl to šok, ale já se tím nezabývala. Vzniklo to ve veselém rozpoložení, pak jsem to ale na sociální síť dala v zoufalém stavu, kdy se mi nelíbila spousta věcí. To, jak se každý den měnila rozhodnutí vlády, a ze všeho nejvíc, jak Česká televize a média vyvolávají strach v lidech. Všichni by se měli snažit uklidňovat, ne vyvolávat beznaděj a strach z budoucnosti," řekla nyní pro server Extra.

"Lidé převzali roušky jak náhubky, na nic se neptají, poslouchají. Přijde mi, že málo samostatně přemýšlíme. Jako by někteří přestali používat mozek," dodala. Přiznala, že jí kvůli tomu ale přišlo mnoho reakcí, včetně negativních nebo pikantních.

"Některé byly slušné, jiné vulgární. Někdo mi hrozně nadával, další se smál a gratuloval mi. Pro mě to byla zajímavá psychologická sonda do duší lidí," uvedla dále.

Témata: Nela Boudová