Naďa Konvalinková: Šokující přiznání o rozvodu! Byla vdaná za Kaisera…

Naďa Konvalinková

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. května 2020 21:55

Dlouho si to nechávala pro sebe, až v těchto dnech šokovala Naďa Konvalinková přiznáním o rozvodu, který ji v životě opravdu výrazně poznamenal. Lituje snad manželství s Oldřichem Kaiserem?

Naďa Konvalinková byla pětadvacet let vdaná za kolegu Oldřicha Kaisera, společně mají dceru Karolínu. Rozvedli se v roce 2005. Ona ale ve vysílání Českého rozhlasu přiznala, že traumatizujícím zážitkem pro ni byl jiný rozvod.

V pořadu Blízká setkání proto zavzpomínala na dětství. „Když mi bylo deset let, rodiče se rozvedli. Ten rozchod byl tak bouřlivý, že mě a sestru dala sociálka do dětského domova. Dokonce jsme odsud utekly,“ svěřila se dle webu rozhlas.cz.

„Po roce jsme připadly babičce z tatínkovy strany. Maminka se vdala do Teplic a my ji vídaly o prázdninách. Když bylo mamince kolem padesátky, přestěhovala se do Prahy a hlídala mi dceru Karolínu,“ prozradila oblíbená herečka.

Sama na bývalého manžela nezanevřela, přestože se Kaiser nedávno opět oženil. Podle dostupných informací mu loni po infarktu pomáhala se dát znovu dohromady.  

Témata: Naďa Konvalinková