Dominika Gottová pere špinavé prádlo: Žádný zázrak, říká o darech od Gotta!

Karel Gott s dcerami 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. května 2020 17:57 | Aktualizováno: 24. května 2020 22:04

Dominika Gottová opět pere špinavé prádlo na veřejnosti. Tentokrát se jejím terčem stál zesnulý tatínek Karel Gott. Nejstarší dcera legendárního zpěváka si postěžovala na dary, které od něj obdržela.

Je dobře známo, že Karel Gott svou nejstarší dceru Dominiku mnohokrát finančně podpořil, když se jí v životě moc dobře nevedlo. Přesto se v těchto dnech nechala Šárka Rezková slyšet, že Gottová je podle jejího názoru nevděčná.

Sama zpěvačka nejspíš nečekala, že se brzy objeví jasný důkaz. Dominika totiž o finanční podpoře maminky Antonie ze strany tatínka řekla následující slova. „Pokud mám správné informace, nebylo to nic zázračného,“ cituje ji web blesk.cz.

O něco smířlivěji promluvila o penězích sama bývalá baletka, které je nyní 85 let a žije v domě pro seniory. „Dokonce se se mnou i vyrovnal za ten první půlrok, kdy Dominiku odmítal,“ prozradila Zacpalová.

„Potom platil měsíčně a vím, že to bylo nějak odstupňováno podle věku, ale částky už se nepamatuji. Nebyly to horentní sumy. Dobře jsme z toho vyšly, ale kdyby přišlo nějaké nečekané vydání, bylo by to špatné,“ dodala Antonie.

Témata: Dominika Gottová Karel Gott