Vlaďka Erbová přiznala: Můj ex čeká dítě! Rozešli se loni…

Vlaďka Erbová a Michal Gulaši 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. května 2020 16:05 | Aktualizováno: 22. května 2020 18:54

Pro Vlaďku Erbovou to muselo být po loňském rozchodu obzvlášť složité přiznání. Krátkovlasá kráska přiznala, že její bývalý partner čeká dítě. Spekulovalo se o tom už několik měsíců.

Vlaďka Erbová si vždycky potrpěla na sportovce, otcem starší dcery je hokejista a tátou mladšího syna je zase fotbalista. Později navíc navázala vztah s dalším hokejistou, brněnským obráncem Michalem Gulašim. Loni ale došlo na rozchod.

Těžko říct, jestli k tomu nemohlo přispět to, že modelka jako již dvojnásobná maminka úplně nebyla nakloněná možnosti mít další dítě. Podle informací webu extra.cz totiž Gulaši nezahálel a našel si novou partnerkou, se kterou se potomka dočká.

Server uvádí, že ještě v únoru hokejista nechtěl těhotenství potvrdit s tím, že s novináři nechce tyto soukromé záležitosti řešit. Později už se s ním redakci spojit nepodařilo, a tak tato otázka zůstala nějaký čas nezodpovězena.

Až v těchto dnech Gulašiho tajemství propálila jeho expartnerka. „Já to samozřejmě vím. Doneslo se to ke mně brzy. Lidi chtěli, abych to věděla,“ řekla zmíněnému webu Erbová. Zášť ale necítí, protože se nechala slyšet, že Michal „je a byl hodný kluk“.

Témata: Vlaďka Erbová Michal Gulaši