Denisa Šuralová: Dítě rok po tragédii? Neshody v jejím okolí!

Denisa Šuralová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. května 2020 13:25 | Aktualizováno: 22. května 2020 22:04

Někteří lidé se možná na vdovu Denisu Šuralovou dívají skrz prsty. Rok po tragické nehodě, při které přišla o manžela Josefa, má s novým partnerem dítě. Ostatně ani lidé v jejím okolí se neshodli na tom, jak by se měla se ztrátou vyrovnat.

Asi hodně lidí zaskočilo, když v posledních týdnech vyšlo najevo, že Denisa Šuralová, vdova po tragicky zesnulém fotbalistovi, je těhotná. Její třetí potomek, který má jiného otce než dvě starší dcery, přišel na svět v těchto dnech.

Otcem novorozeného syna je podnikatel Tomáš Horáček, který připouští, že to spolu vzali dost rychle. „Je těžké to soudit, ale je pravdou, že Denisa celou situaci, to, co se stalo, úplně vytěsnila. Poradili jí to rodiče, zajistili jí dohled psychologů a jí se podařilo z velké části vytěsnit to, co se stalo,“ řekl webu blesk.cz.

V jejím okolí se ovšem našli i lidé s opačným názorem. „Některé kamarádky ji odrazovaly. Přály jí štěstí, ale s tím, že by měla počkat,“ konstatoval byznysmen. On sám se ale domnívá, že jí to psychicky postavilo na nohy.

„Vím, že když jí třeba někdo řekl, že je chudák holka, že je sama, tak na tom nebyla dobře. Povedlo se jí to překonat. Myslím, že hlavním důvodem bylo to, že má dcery. Chtěla, aby to fungovalo,“ dodal Horáček.

Témata: Denisa Šuralová Josef Šural