Anička Slováčková: Odhalila „nové“ vlasy i velké plány!

Anna Slováčková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. května 2020 12:05

Fanoušci s radostí sledují, jak se Anička Slováčková pomalu vrací do normálního života. Dcera slavných rodičů jim ukázala, jak už jí rostou „nové“ vlasy, navíc odhalila i velké pracovní plány.

Anička Slováčková se poslední měsíce léčila s rakovinou prsu. Před několika týdny zakončila cyklus chemoterapií a následně absolvovala operační zákrok. Rodina a její přátelé teď doufají, že výsledky potvrdí, že se pod dohledem lékařů uzdravila.

Talentovaná herečka a zpěvačka o zdravotních potížích celou dobu mluvila velice otevřeně a mimo jiné přiznala, že jedním z nejtěžších aspektů onkologického onemocnění pro ni byla ztráta vlasů, a to hlavně na úplném začátku.

Proto teď zcela pochopitelně září štěstím, když se může na sociální síti pochlubit fotkou, ze které je patrné, že už jí vlasy opět rostou. Další takový snímek zveřejnila na svém instagramovém profilu ve středu a fanouškům tak udělala velkou radost. Navíc jim poodhalila, co má teď v plánu.

„Přemýšlela jsem, co bych vám tak řekla, vlastně nic moc novýho není, a pak mi došlo, že jsem vám ještě neřekla tu velkou novinu: začali jsme makat na mojí první desce! Více podrobností vám sdělím v průběhu dalších dnů,“ napsala Slováčková.

Témata: Anna Slováčková