Napětí mezi herci a diváky Slunečné? Přestaňte s tím, žádá lidi Burešová!

Eva Burešová s partnerem 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. května 2020 9:35

V posledních dnech roste napětí mezi herci a diváky seriálu Slunečná. Za všechno paradoxně může zápletka, kterou vymysleli scénáristé, jenže lidem by se líbilo, aby na ni došlo i v reálném životě. Evě Burešové se to nelíbí.

„Primácký“ seriál Slunečná si našel své diváky prakticky ihned, co naskočil do vysílání. K úspěchu přispěli i představitelé hlavních rolí Marek Lambora a Eva Burešová, kteří však poslední dobou zjišťují, že popularita umí být také někdy pěkně nepříjemná.

Scénáristé vymysleli dějovou linku, ve které se do sebe postavy výše zmíněných herců zamilovali. Některým fanouškům se ovšem pár zalíbil natolik, že si přejí, aby to dali dohromady i v reálném životě.

Podle webu expres.cz to zadaná Burešová sice dlouho brala s nadhledem, nedávno ale dala průchod emocím. „Už mě prosím přestaňte dohazovat Marku Lamborovi. Nic spolu nemáme. Ani mít nebudeme,“ vzkázala divákům.

„Já mám svého partnera a jemu to musí být krajně nepříjemné, když mě pořád někdo dává dohromady s Markem. Já ho mám ráda jako kamaráda, ale to je všechno. Už si uvědomte, kde končí seriál a začíná realita,“ vysvětlila Burešová.

Témata: Eva Burešová Marek Lambora seriál Slunečná