Mádlovi možná jedna přiletí! Dědkem a bábou pobouřil hvězdu Ulice!

Mádl, Jiří (herec, režisér) 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

22. května 2020 9:01

Jiří Mádl se během koronavirové epidemie rozhodl apelovat na spoluobčany, aby pomáhali těm nejstarším z nás, jenže podle některých nezvolil úplně nejlepší formu. Pobouřil např. jednu z hvězd seriálu Ulice.

Jiří Mádl se chtěl v době koronavirové epidemie nějak angažovat a rozhodl se pomoci seniorům. Některé z nich ale jeho kampaň nazvaná „Zachraň bábu, zachraň dědka“ pobouřila. Použité termíny pořádně nadzvedly i jeho kolegyni Jaroslavu Obermaierovou.

„Kdykoliv tento spot zahlédnu v televizi, mám chuť toho kluka proplesknout! Je to neskutečná drzost nazývat nás starší bábou s dědkem,“ řekla hvězda nekonečného seriálu Ulice webu ahaonline.cz. Připouští ale, že mladý režisér a herec měl dobré úmysly.

„Je to od něj hezké, že se chtěl zapojit a pomoci, ale takhle, Jirko, určitě ne! Měj trochu úcty ke stáří, i ty to jednou poznáš, jaké to je, na vlastní kůži. Nejsem sama, kdo s tím má problém, se Zdenou Hadrbolcovou jsme vždy nazlobené, když nám scénáristi v Ulici dají do scénáře, že stařeny si povídají,“ dodala Obermaierová.

Mádl zmíněnou aktivitou volně navázal na přesně deset let starou kampaň s velice podobným názvem „Přemluv bábu a dědu, ať nevolí levici“, která v roce 2010 rovněž vyvolala mnoho vášní.

Témata: Jiří (herec režisér) Mádl Jaroslava Obermaierová