Vendula Pizingerová: Víme, kdy bude rodit!

Vendula Pizingerová 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. května 2020 16:06

Ostře sledované je nedávno oznámené těhotenství Venduly Pizingerové, která už čelí dotazům na termín porodu. O miminku přitom poprvé promluvila teprve před několika dny. Přesto už víme, kdy bude rodit.

Zítra to budou tři týdny, co Česko zaskočila jedna novinka ze šoubyznysu. Prvního máje oznámila Vendula Pizingerová, že je v 48 letech opět těhotná. Její syn se dočká nevlastního sourozence, jehož otcem je její výrazně mladší současný manžel Josef.

Fanoušci vdovy po hudebním skladateli od té chvíle samozřejmě dychtí po dalších informacích, ona se ale po oznámení i kvůli některým velice ošklivým vzkazům na nějaký čas odmlčela. V posledních dnech se ale znovu osmělila.

Teprve před pár dny ukázala na fotce, jak už jí vyrostlo bříško. „Termín porodu mám začátkem října. Jsem v pátém měsíci, letí to,“ prozradila nyní dle webu idnes.cz ve vysílání hudební televize Óčko.

„Přibrala jsem zatím jen na břiše. Doma už ale slyším občas nějaké vtipné poznámky. Manžel se spřáhl s puberťákem, do toho tam lítají dva psi a hormonální matka, což je samozřejmě šílená kombinace. Věřím, že se doma s klukama nepozabíjíme,“ dodala Pizingerová.

Témata: Vendula Pizingerová