Těhotná Veronika Arichteva: Pohlaví a jméno miminka?!

Veronika Arichteva 8

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. května 2020 15:24

Veronika Arichteva před pár týdny dala za pravdu spekulacím a potvrdila, že je těhotná. Lidé na ní pochopitelně mají velkou spoustu otázek, třeba na pohlaví a jméno miminka. Má k tomu už oblíbená herečka co říct?

Téměř přesně před měsícem jsme se po mnoha spekulacích dozvěděli, že je Veronika Arichteva opravdu těhotná. Všichni jí to moc přáli, protože se o tom mluvilo už od doby, kdy se rozhodla raději soutěžit ve StarDance. Teď už ale „není cesty zpět“.

Sympatická herečka už dokonce oznámila tvůrcům seriálu Slunečná, že končí. A čekají je úplně jiné, příjemnější starosti. S manželem je čeká např. tradičně složitý proces výběru jména pro miminko. Klíčové je samozřejmě pohlaví.

Veronika médiím prozradila, že už ho nastávající rodiče znají, ale prozradit ho zatím odmítají. Nesvěřili se o něm totiž ani příbuzným. „Zatím to neříkáme, ještě rodina celá neví, co to bude. Chceme to říct osobně a ne po telefonu,“ řekla webu super.cz.

Přesto herečka prozradila i něco o výběru jména. „Jméno budu vybírat já, Bisi vybral příjmení. Bude balkánské, zahraniční. Uvidíme ještě,“ dodala s humorem sobě vlastním.

Témata: Veronika Arichteva