Popálená Týnuš Třešničková: Ukázala jizvy v plavkách!

Třešničková, Týnuš 16

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. května 2020 13:49 | Aktualizováno: 21. května 2020 14:54

Od vážného úrazu youtuberky Týnuš třešničkové (24) už uplynul rok a půl. Co se za tu dobu změnilo a jak vypadají její jizvy od popálenin? Mladá influencerka se toho nebojí, svým věrným fanouškům se nově ukázala jen v plavkách!

Kristýna Třešňáková (24), známá jako Týnuš Třešničková, v září 2018 při nehodě na ohňové show v Turecku utrpěla popáleniny na 35 procentech těla, především v obličeji, na krku, hrudi a břiše. Podstoupila náročnou léčbu nejprve v nemocnici v Istanbulu a následně i doma v Česku.

Mladá influencerka se dlouho fanouškům nechtěla ukázat. Její tělo bylo zjizvené a tak Týnuš svoje tělo světu ukazovala postupně po částech. Začala popálenýma rukama, nakonec ukázala i obličej.

Dnes je na tom už mnohem lépe. Dokazují to i její noví fotky na sociálních sítích! Popálená Týnuš v teplých jarních dnech vystavila své tělo v jednodílných plavkách a elegantním klobouku! Její jizvy jsou sice při bližším pohledu ještě vidět, vypadají ale výrazně lépe než dřív!

Na prvním snímku se youtuberka mračí, na druhém už je veselá. „Já předtím a potom, co mi dáte jídlo. Která se vám líbí víc?“ okomentovala svůj příspěvek Týnuš.

Její fanoušci jsou z ní nadšení. „Jsi nádherná. Nádherná ještě víc po tom všem, co sis prožila!“ vzkazuje jedna z followerek na Instagramu. „Moc ti to sluší,“ přidala se další. „To jsou moc krásný plavky a tobě neskutečně sluší,“ nešetří chválou další.

Témata: Týnuš Třešničková