Tomáš Řepka: Velké ODHALENÍ o jeho pobytu ve vězení je tady!

Tomáš Řepka 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. května 2020 14:02

Už čtyři a půl měsíce je Tomáš Řepka znovu na svobodě, až do těchto dnů si ovšem schoval velké odhalení o svém pobytu za mřížemi, který byl nakonec výrazně kratší, než se předpokládalo. Na co se fanoušci mohou těšit?

Počátkem ledna se fotbalový bohém Tomáš Řepka dočkal propuštění z vězení. Původně měl sice za mřížemi strávit dva a půl roku, nakonec se ale dostal na svobodu už po několika měsících. Přesto sesbíral dostatek materiálu na další knihu.

Podle nejnovějších informací webu extra.cz vyjde jeho zatím nejdrsnější kniha pod názvem Deník ze dna již tento týden, konkrétně v pátek 22. května. Řepka na stránkách popisuje, jak se z něj stalo „jenom“ číslo S8ZUS6.

Fanoušky na připravovanou knihu lákal od první chvíle, kdy opustil plzeňskou věznici Na Borech. Mluvil třeba o „syrové zpovědi“. „Shořel jsem, abych mohl znovu vstát,“ popsal v jedné větě svou zkušenost s odnětím svobody.

„Budou tam drogy, lidské vztahy, to, jak fungují bachaři versus muklové a jak je těžké přizpůsobit se tam tomu životu a každý den se tam snažit přežít,“ prozradil Řepka už v lednu něco k obsahu na sociální síti.

Témata: Tomáš Řepka