Ivana Gottová: Zapletla se do Dominičiny slovní války! Že jí není hanba…

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. května 2020 13:23 | Aktualizováno: 22. května 2020 20:44

Do slovní války, kterou rozpoutala Dominika Gottová, už zapletli i vdovu Ivanu. Manželku legendárního zpěváka ovšem Šárka Rezková vykreslila v mnohem lepším světle než jeho nejstarší dceru, která by se spíš měla stydět.

Dominika Gottová se v posledních dnech pustila do slovní války se Šárkou Rezkovou, která se ale nebojí jít do protiútoku. Podle webu ahaonline.cz už obě dámy do věci zapletly i vdovu Ivanu Gottovou. „Vím, že jí Ivana nabízela byt. O tom mi Dominika povídala. V tom bytě by mohla bydlet tři měsíce zdarma,“ cituje server, co údajně řekla zpěvačka časopisu Pestrý svět.

Gottová si podle ní nechala velkorysou nabídku utéct. Přitom jí nedělá problém si neustále stěžovat. „Dominika řekne o všech, že se k ní zachovali špatně. Nechci jí nějakým křivdit, ale to, co se okolo ní děje, je šílený,“ řekla Šárka.

Ve vztahu obou Gottových je to prý Dominika, kdo nemusí Ivanu. „Podle mě Dominika nemá k Ivaně bůhvíjak dobrý vztah. Pokud vám Ivana napsala, že jí Dominika ani nepoděkovala za letenky na tátův pohřeb, tak pod to se podepisuji. V tom měla určitě pravdu,“ konstatuje Rezková.

„Dominika je prostě nevděčná. Tam ty vztahy byly jen o penězích. Dominika je takový zvláštní tvor a vše bere jako samozřejmost. Myslím si, že pro peníze udělá všechno. Jí záleží jen na nich a na ní samé,“ dodala zpěvačka.

Témata: Ivana Gottová Dominika Gottová Šárka Rezková