Karel Gott (†80): Slováci nechápou, co jeho jménem udělali!

Karel Gott 7

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. května 2020 10:45

Karel Gott by si nejspíš nevzal na triko to, co jeho jménem udělali organizátoři vzpomínkových koncertů. I na Slovensku si všimli toho, že v sestavě zatím stále chybí několik lidí, kteří patřili k velkým přátelům legendárního zpěváka.

I u našich sousedů na Slovensku stále vnímají pozornost všemu, co se týká zesnulého zpěváka Karla Gotta (†80). Od jeho smrti sice uplynulo už více než půl roku, ale v médiích je ho pořád plno. V posledních dnech se ovšem řeší něco, co Mistrovi moc dobrou reklamu nedělá.

„Přípravy dvou prosincových vzpomínkových koncertů s názvem Pocta Karlu Gottovi jsou v plném proudu. Někteří Slavíkovi kolegové už si doma zkoušejí jeho písně, jiní jsou v pořádném šoku, protože je nikdo neoslovil,“ píše web pluska.sk.

Jde především o trojici blízkých přátel a spolupracovníků Gotta z hudební branže. Jak vás stars24.cz tento týden informoval, organizátoři zatím v souvislosti s koncerty neoslovili Martu Kubišovou, Václava Neckáře ani Marcelu Holanovou.

Z neznámých důvodů zatím podle zmíněného serveru neobdrželi pozvánku ani Marie Rottrová nebo Jitka Zelenková. Předpokládá se přitom, že o sestavě rozhoduje mj. vdova Ivana Gottová. Všichni zatím doufají, že jde jen o nedorozumění.

Témata: Karel Gott