Monika Bagárová: Známe TERMÍN PORODU!

Monika Bagárová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

21. května 2020 9:30

Monika Bagárová patří k těm nastávajícím maminkám, kteří mluví o těhotenství a porodu velice otevřeně. Není tedy divu, že klidně prozradila, kdy má termín porodu. Zvlášť když v tomhle ohledu není nic jisté.

O Vánocích oznámila Monika Bagárová, že se s partnerem Makhmudem Muradovem těší na miminko, z logiky věci tedy vyplývá, že porod už musí být opravdu za rohem. Od chvíle oznámení už totiž uběhlo téměř 5 měsíců.

Sympatická zpěvačka se nijak netají tím, že se blíží den D, protože finišuje s veškerými přípravami. Fanouškům už ukázala, jak vybavila dětský pokojíček, nedávno také absolvovala těhotenské focení. Otázkám na přesné datum se tedy pochopitelně nevyhnula.

„Termín porodu mám 4. června, takže pokud bude finále (SuperStar) koncem května a bude všechno v pořádku, budu tam,“ řekla webu markiza.sk ke své roli v porotě československé hudební talentové soutěže.

„Je to věc, která je nepředvídatelná a rozhodne ten nahoře. Proto jsme všichni v týmu připraveni na obě dvě varianty. Bude to zkrátka překvapení pro nás všechny až do poslední chvíle,“ dodala Bagárová.

Témata: Monika Bagárová