Agáta Prachařová po rozchodu: Už žádné další vztahy?!

Agáta Prachařová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. května 2020 16:08

Agátě Prachařové nedávno nevyšel další vztah, a tak by se člověk nedivil, kdyby nad tím ona sama zlomila hůl. Zvlášť když teď dokola opakuje, že šťastnou ji činí její děti. Najde si ještě někdy někoho?

Agáta Prachařová má za sebou další turbulentní životní období. Stále se řeší její rozvod s manželem Jakubem, navíc se jí rozpadl další vztah s posledním přítelem Markem. V tom všem tak trochu zaniklo, že na konci dubna oslavila pětatřicáté narozeniny.

Kvůli vládním opatřením proti šíření koronaviru se pochopitelně nemohla konat žádná velká sešlost. „Jelikož se oslava konala v období karantény, taky podle toho vypadala. Hezky doma, v rodinném kruhu, a bylo nám fajn,“ prozradila dvojnásobná maminka webu idnes.cz.

Jak vlastně moderátorka a bývalá modelka tento milník vnímá? „Samozřejmě pětatřicet není málo. Toto číslo však v mém životě nic nemění, až na kouření, se kterým jsem se rozhodla skoncovat. Ráda bych tu byla pro své děti ještě dlouho,“ konstatuje.

Když nevycházejí nové vztahy, dělají jí radost právě alespoň syn Kryšpín s dcerou Miou, což Agáta potvrdila v odpovědi na otázku, které místo pro ni hodně znamená. „Je to pískoviště mých dětí. Tam jsem nejšťastnější,“ odvětila. Je tedy možné, že do žádného dalšího vztahu už se nepožene.

Témata: Agáta Hanychová