Gabriela Koukalová: Drsné přiznání o jejím soukromém životě!

Gabriela Koukalová (biatlonistka) 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. května 2020 14:57 | Aktualizováno: 22. května 2020 16:08

Exbiatlonistka Gabriela Koukalová přiznala, že už nevěřila, že v jejím životě přijdou i pozitivnější chvíle. Musela prý ujít pořádný kus cesty, než si uvědomila, co je vlastně důležité.

Koukalová, kterou v minulosti trápily velké psychické problémy a která teď řeší problémy v manželství, se fanouškům svěřila, že toho občas měla až nad hlavu! „Častokrát jsem si ve svém životě přála jen tak uletět před vším, co mě trápilo,“ přiznala bývalá biatlonistka.

„Věřte nebo ne, za poslední roky jsem dostala tolikrát od života za uši, že už jsem někdy ani nevěřila v pozitivnější chvíle. Zabývala jsem se tím, co jsem v minulosti mohla udělat líp a neuvědomovala si, že se tím připravuji o přítomnost,“ posteskla si při pohledu do své minulosti.

Teď ale prý už všechno nechala za sebou! „Od dob kdy jsem závodila až po dnešní úsměvy jsem musela ujít kus cesty. Cesty, která nebyla easy, ale jsem za ní o to víc vděčná,“ píše Gabriela Koukalová na internetu,

„Život je jedno velké poznání, díky kterému se můžeme stále posouvat. Každý den být lepší než jsme byli včera. To je přeci velká motivace, nebo ne? Víte jak to je. Člověk musí jít štěstí naproti. Já se rozhodla běžet!! A co vy??“ zajímá Koukalovou.

Témata: Gabriela Soukalová