Jitka Boho upřímně o rozvodu: Chtěl, abych se vzdala…!

Jitka Boho 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. května 2020 14:02

U rozvodů opravdu nebývá zvykem, že by probíhaly v klidu. Zkušenost už s tím má i modelka a zpěvačka Jitka Boho, které se manželství rozpadlo v loňském roce. Podařilo se jí s manželem domluvit?

Jitka Boho se loni na podzim zničehonic odstěhovala od manžela Lukáše a vztah už se jim nepodařilo zachránit. Řeší se tedy náležitosti kolem rozvodu. Mimo jiné už mělo dojít k prodeji domu a finančnímu vyrovnání. Na všem se ale nedomluvili úplně hladce.

K neshodám došlo např. ve věcech kolem jejich hudební spolupráce. „Lukáš si nepřeje, abych dál vystupovala s písničkami, co jsme vytvořili spolu. Mrzí mě to, protože se měly objevit na nové desce a ráda je zpívám, ale to je teď passé,“ prozradila modelka webu blesk.cz s tím, že nešlo o jediné manželovy nároky.

„Pak ještě chtěl, abych se vzdala příjmení Boho, na kterém si dost zakládá, ale to jsem odmítla, jmenuje se tak i naše dcera a já nevidím důvod. Navíc si na to už všichni zvykli a je to i moje značka, nakonec jsme se tedy domluvili, že si ho nechám,“ svěřila se misska.

Důvod rozpadu manželství dál zůstává tajemstvím. „Hodně se toho napsalo, ale jediné, co chci říct, je to, že jsme se nerozešli po první hádce, náš problém se táhl dlouho a nebylo jednoduché přiznat si konec. Vdávala jsem se s tím, že to je napořád, bohužel to nevyšlo,“ dodala Boho.

Témata: Jitka Boho