Vendula Pizingerová šokuje: Komu se u ní doma dostává více lásky?!

Vendula Pizingerová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. května 2020 10:51 | Aktualizováno: 21. května 2020 14:14

Počátkem května zaskočila Vendula Pizingerová celé Česko, když oznámila, že je v 48 letech opět těhotná. Teď ale prozradila, že je v její domácnosti někdo, komu se dostává ještě více lásky než jí. O koho jde?

Trochu to vypadalo, že Vendula Pizingerová na sociální sítě zanevřela poté, co na prvního máje oznámila, že s manželem Josefem čekají miminko. Vlastně ani není divu, protože někteří lidé jí tam psali opravdu nechutné věci.

V posledních dnech se ale vdova po slavném hudebním skladateli znovu osmělila. Jak vás stars24.cz informoval, nejprve se ukázala fanouškům na fotce z profilu, aby mohli všichni vidět, jak jí roste bříško.

V pondělí zase ukázala, jak fotoaparát zachytil rodinnou idylku. Vendule dává na sekvenci tří po sobě jdoucích snímků její manžel pusu. Jejich pes jenom smutně přihlíží. Na Josefovi je vidět, že se na svého prvního potomka moc těší.

„Miluju momentky. Tady je nádherně vidět, jak naše Coffee žárlivě kouká! Přitom mám pocit, že dostává víc pus než já! Ale tady se evidentně cítí okradena,“ okomentovala fotografie nastávající maminka Pizingerová.

Témata: Vendula Pizingerová