Dominika Gottová o ráně osudu: To snad ne! Vždyť jí byly jen dva roky…

Karel Gott s dcerami 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. května 2020 9:00 | Aktualizováno: 20. května 2020 16:10

Dominika Gottová to v životě nemá jednoduché už od dětství, třeba otec se k ní dlouho vůbec nehlásil. Teď se navíc ukazuje, že problémy měla nejstarší dcera legendárního zpěváka i se svou matkou.

S Dominikou Gottovou se osud nikdy nemazlil. První osudová rána přišla, když jí byly pouhé dva roky a její maminka Antonie skončila v karlínském divadle a musela za prací do Teplic. „Rok a čtvrt mezi mým druhým a třetím rokem života jsme tak zůstaly rozdělené,“ uvedla dle webu ahaonline.cz v knize Můj táta Karel.

Po tu dobu se oni starala maminčina kamarádka, která pracovala jako divadelní garderobiérka. V rodině zůstat nemohla, protože babička byla nemocná. „Dnes mámu chápu, neměla možnost volby, jenže tehdy to bylo jiné. Pro malé dítě je rok celá věčnost, navíc jsem nechápala, proč ode mne máma odjela,“ vzpomíná Gottová.

„Vím, že když se nakonec vrátila a měla jsem jít zpátky domů, plakala jsem a za živého boha k ní nechtěla. Křičela jsem, že máma není moje máma a trvala na tom, že zůstanu s Jůlinkou,“ svěřila se nejstarší dcera legendárního zpěváka.

Že by se o ni tehdy postaral právě Karel Gott, to prakticky nepřipadalo v úvahu. „Vůbec mě to nenapadlo. Ta naše setkání byla tak řídká, tak sporadická, že bych to považovala za nevhodné,“ dodala Dominika.

Témata: Dominika Gottová