Monika Bagárová: DETAILY PORODU!

Monika Bagárová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. května 2020 8:28 | Aktualizováno: 20. května 2020 14:04

Monika Bagárová už má termín porodu opravdu za rohem, a tak není divu, že nad ním hodně přemýšlí. Některé detaily se rozhodla prozradit už nyní. Bude u toho její partner?

O Vánocích oznámila Monika Bagárová, že čeká se svým přítelem Makhmudem Muradovem prvního potomka, a tak je logické, že v květnu se těhotenství blíží ke svému vyvrcholení – porodu. Rodačka z Brna z něj má jisté obavy.

„Mám, asi jako každá žena. Ale zvládly to ženy přede mnou a budou to zvládat i ženy po mně. Spoléhám na sílu a moudrost přírody. A také na lékaře, kteří u toho budou,“ řekla sympatická zpěvačka webu blesk.cz.

Nastávající maminka zatím neví, zdali s ní bude na sále i její partner. „Máme to stále otevřené. Shodli jsme se, že to necháme na situaci a pocitech na poslední chvíli,“ vysvětlila. Již dříve uvedla, že by Muradov nesnesl pohled na ni v bolestech, což je – vzhledem k tomu, že je zápasníkem MMA – poměrně zajímavé.

Bagárovou zároveň děsí často vzpomínaná představa porodu v přímém přenosu talentové soutěže. „Určitě bych si to nepřála. Když lidé ze štábu říkají, že se těší, až mi praskne plodová voda v živém vysílání, beru to jen jako nadsázku,“ dodala.

Témata: Monika Bagárová