Co na to Ochotská? Rosol ostře udeřil kvůli soudu a pokažené kariéře!

Lukáš Rosol s nynější manželkou 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. května 2020 15:22

Celá země ví, že se Michaela Ochotská a Lukáš Rosol nerozešli zrovna v dobrém. Tenistovi to evidentně leží v žaludku dodnes. Bývalou televizní moderátorku nešetřil, když ji označil za viníka svých sportovních neúspěchů.

Od chvíle, co se Lukáš Rosol pohoršoval nad fotkami exmanželky Michaely Ochotské, bylo poměrně dlouho ticho. Jenže v posledních dnech si vítěz Davisova poháru osvěžil paměť a opět se ozval.

„Fakt je, že s bývalou manželkou to nebylo a doteď není jednoduchý. Soudíme se,“ přiznal v rozhovoru pro web isport.blesk.cz s tím, že zkušenostmi se člověk učí. „Bohužel bývalé manželství byl velký provar a už ho vzít zpátky nemůžu,“ konstatuje.

V době, kdy je tenisová sezona kvůli koronaviru přerušena, také Rosol promluvil o dopadu potíží v osobním životě na svou sportovní kariéru. „Kdybych na to pořád myslel, už bych tenis nehrál. Už tak mi to hodně ovlivnilo kariéru. Že už nejsem nějaký čas ve stovce, na tom má velkou zásluhu i moje bývalá žena,“ tvrdí.

Nakonec ale přece jen našel na celé záležitosti s někdejší moderátorkou jedno pozitivum. „Mám z něj (vztahu) syna Andrého, kterého miluju,“ dodal Rosol.

Témata: Lukáš Rosol Michaela Ochotská