Jiří Pomeje dvojnásobným tátou? Vdova Andrea odhalila šokující tajemství!

Jiří Pomeje 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. května 2020 12:46 | Aktualizováno: 20. května 2020 11:58

Více než rok už uplynul od smrti Jiřího Pomejeho, stále se o něm ale dozvídáme něco nového. Se šokujícím odhalením v těchto dnech vyrukovala vdova Andrea. Vyplývá z toho, že herec mohl být dvojnásobným tátou!

Andrea Pomeje už je poměrně dlouho se současným přítelem Petrem Plačkem, a tak se čas od času řeší, zdali náhodou není těhotná. Vzhledem k tomu, že se v uplynulých dnech celkem rázně postavila proti užívání hormonální antikoncepce, nejspíš takové spekulace neustanou.

Sympatická tmavovláska přiznala, že by raději šla na potrat, což mohlo mnoho žen šokovat. Ona to ale vyslovila navzdory tomu, že má se zmíněným zákrokem svou vlastní zkušenost. Přiznala to na sociální síti.

„Byla jsem také na přerušení těhotenství a řadím to mezi jeden z mých nejhorších zážitků. Na druhou stranu o tom mohu velmi podrobně vyprávět své dceři, až bude dospívat,“ konstatovala dýdžejka.

Vdova později potvrdila, že potrat podstoupila během manželství s již zesnulým hercem Jiřím Pomejem (†54). „Na potratu jsem byla s Jirkou a bylo to rok po narození Aničky. Kdybych byla těhotná teď, miminko si nechám,“ řekla webu expres.cz.

Témata: Andrea Pomeje Jiří Pomeje