Lucie Borhyová téměř nestárne: Jedna fotka všechno prozradila!

Lucie Borhyová ukázala maminku 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. května 2020 11:48 | Aktualizováno: 19. května 2020 21:30

Lucie Borhyová i ve 42 letech oslňuje televizní diváky svou krásou a navzdory stresujícímu zaměstnání za dvě desítky let na obrazovce skoro nezestárla. Jedna jediná fotografie prozradila, jak je to vlastně možné.

V roce 1999 se Lucie Borhyová poprvé představila divákům jako moderátorka „nováckých“ Televizních novin v nerozlučné dvojici s kolegou Reyem Korantengem. Teď byla sice z dobře známých důvodů nějaký čas schovaná za rouškou, ale jinak lidem připadá, jako by za těch 20 let skoro nezestárla.

Má přitom velice stresující práci, ale geny jsou zkrátka silnější. Její fanoušci se o tom mohli přesvědčit na Den matek, kdy ukázala na instagramovém profilu svou maminku. Vedle sebe však vypadaly spíš jako starší a mladší sestra.

Kompliment jim v komentářích vystřihla i herečka a bývalá první dáma Dagmar Havlová. „Krásné,“ napsala stručně a jasně, zatímco řada fanynek nejprve nabyla dojmu, že jim Borhyová ukazuje kamarádku.

Populární moderátorka před pár dny šokovala, když naznačila, že možná prodělala nákazu koronavirem. Podle svých slov skončila během krátkého času hned několikrát na pohotovosti.

Témata: Lucie Borhyová