Josef Laufer: Tělo mu řeklo DOST?!

Josef Laufer (autor: Andrea Vernerová) 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. května 2020 11:08 | Aktualizováno: 20. května 2020 10:17

Zdravotní stav Josefa Laufera zůstává už dva měsíce v podstatě neměnný, i když všichni doufají, že to dobře dopadne. Legendární zpěvák již dříve přiznal, že v minulosti zažil, že tělo řeklo dost.

Už dva měsíce leží Josef Laufer v umělém spánku v jedné z pražských nemocnic, ale v posledních hodinách se přece jen objevily jisté pozitivní signály. Klinické testy prý vycházejí dobře, lékaři ale zároveň nehodlají nic zbytečně uspěchat.

Jak už vás stars24.cz informoval, legendární zpěvák před lety přestal s kouřením, přičemž tento zlozvyk ho provázel čtyřicet let. Jak on sám před časem ve vysílání Českého rozhlasu uvedl, někteří lidé pro to neměli pochopení.

„Lidi si mysleli, že je to nějaká frajeřina. Mně to fakt chutnalo,“ vysvětlil dle webu rozhlas.cz svou zálibu v kouření doutníků. „Kouřil jsem je čtyřicet let a pak si řeklo tělo dost,“ konstatoval Laufer.

„Taky jsem moc rád jezdil na Kubu, tam jsem se naučil ty doutníky. Před pěti lety jsem byl ve svém rodišti ve Francii. Je to krásné lázeňské místo. Nemocnice, kde jsem se narodil, je tam pořád. Tam bych mohl i dožít, je to totiž seniorský dům,“ řekl tehdy v tom samém rozhovoru.

Témata: Josef Laufer