Josef Laufer je dál v nemocnici: Konečně plamínek naděje?!

Josef Laufer (autor: Andrea Vernerová) 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. května 2020 15:40

Všichni jeho kamarádi stále doufají, že se Josef Laufer zvládne dát dohromady. Zatím ale dál zůstává v nemocnici, kde se mu 24 hodin denně věnují lékaři. Jaké jsou nejnovější informace přímo od nich?

Pobyt Josefa Laufera v jedné z pražských nemocnic, kde leží už přes dva měsíce po operaci, se k nelibosti rodiny a přátel dál protahuje. Herec a zpěvák je navíc v umělém spánku a jeho stav zůstává prakticky neměnný.

Teď se však přece jen objevila jedna pozitivnější zpráva, která umožní lidem z jeho nejbližšího okolí alespoň doufat. „Pořád je všechno při stejném. Josef Laufer zatím probuzený není, ale klinické testy vycházejí pozitivně,“ řekl webu extra.cz producent Oldřich Lichtenberg.

Ten si moc přeje, aby se legendární zpěvák zotavil především z toho důvodu, že spolu měli v letošním roce uvést muzikál pro děti, na kterém se Josef autorsky podílel.

Lichtenberg je v kontaktu s jedinou osobu, která komunikuje přímo s ošetřujícími lékaři, a tak ví, jaký je další postup. „Je to dlouhodobý proces. Od (Lauferovy) dcery Ester mám zprávy, že nikam nespěchají, nesmí se to urychlit,“ dodal.

Témata: Josef Laufer