Marek Eben: To byla ostuda! Ráno se probudil a měl zkažený celý den!

Marek Eben 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. května 2020 14:35

Marek Eben je vyhlášený gentleman, a tak si mnozí z nás jen těžko umí představit, že by si někdy utrhl ostudu. Pravda je ale taková, že se mu to povedlo, a to dokonce mnohokrát. Co na sebe známý moderátor prozradil?

Marek Eben moc rozhovorů neposkytuje, nedávno ale udělal výjimku pro jeden ryze sportovní server. Mimo jiné odpovídal na dotaz, jestli někdy zažil opravdu bolestnou prohru. „Já jsem zažil takové menší prohry,“ svěřil se serveru isport.blesk.cz.

Oblíbený herec a moderátor zmínil opravdu nepovedené představení. „Je tam nevýhoda oproti sportu. Sportovec, když prohraje, tak hraje za týden znovu a třeba se to povede. Ovšem, když máte blbé představení, tak víte, že prohrajete minimálně 35x, než se to stáhne,“ připomněl.

„Ta ostuda toho, že se to nepovede, se bude opakovat. A když se ráno probudíte a uvědomíte si, že je to na programu, máte celý den zkažený. Víte, že ten den vyvrcholí oním mizerným představením, které budete večer hrát,“ vysvětluje hvězda StarDance.

Eben však mluvil i o takových nepovedených představeních, kde alespoň on sám měl dobrou roli, a tak se necítil tak blbě. „Nicméně stane se, že máte roli, která vám opravdu nesedne, a musíte ji hrát. To jsem zažil mnohokrát,“ dodal.

Témata: Marek Eben