Vlastizrádné, stbácké, zku*vené prase! Jan Hřebejk se naštval a začalo to lítat!

Hřebejk, Jan

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

18. května 2020 14:24

Režisér Jan Hřebejk se nevybíravě pustil do předsedy KSČM Vojtěcha Filipa. Filmař, který má na svém kontě hned několik snímků odehrávajících se v době totality, nešetřil ani vulgaritami!

Režisér Jan Hřebejk, který má na kontě filmy jako Pelíšky, Musíme si pomáhat nebo Šakalí léta, se pořádně naštval. Vytočilo ho chování místopředsedy Poslanecké sněmovny a šéfa KSČM Vojtěcha Filipa. Naštval ho způsob, jakým před pár dny politik mluvil o starostovi Prahy 6 Ondřeje Koláře a jeho rodině.

„Každý, kdo umožnil, aby prolhané, vlastizrádné, stbácké, zku*vené prase, bolševik Falmer, byl místopředseda našeho parlamentu, je vinen. Zástupce zločinecké organizace, které svoji zemi vždy jen zrazovala, devastovala a plenila, si dovolí z držky vypouštět lži o vážených občanech,“ rozhořčil se filmař.

Narážel tak na slova Filipa o tom, že rodina Koláře má „nacistickou minulost“. Filip také v rozhovoru pro ruský armádní deník Krasnaja zvezda kritizoval rozhodnutí Koláře o odstranění sochy sovětského maršála Ivana Koněva z Prahy 6, které označil za "zločinné".

Podle Hřebejka by on a někteří další politici neměli dostávat tolik prostoru v médiích. „Je nějaká povinnost, zvát (tak často) do ČT, Rozhlasu, CNNPrima, TVNova, TV Barrandov Vojtěcha Filipa, Leo Luzara, Ivana Davida, Tomia Okamuru, Hynka Blaška, Zdeňka Ondráčka, Radima Fialu, Stanislava Grospiče? Je tam informační přínos? Kontrolovat psychopaty ano, ale PR proč?“ zlobí se na sociálních sítích Hřebejk.

Témata: Jan Hřebejk KSČM Ondřej Kolář (TOP 09) Vojtěch Filip (KSČM)