Timo Tolkki se zase předvedl: Slováci píšou o hororovém zážitku!

Timo Tolkki 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. května 2020 13:58

Timo Tolkki nezahálí ani v době koronaviru, i když o něm teď nějaký čas nebylo slyšet. Až v těchto dnech se o něm objevily nové informace v médiích na Slovensku. Měli tam s ním jeden hororový zážitek.

Dlouho o něm nebylo slyšet, a tak se to u našich sousedů na Slovensku rozhodli napravit. Redaktoři webu pluska.sk zabloudili na facebookový profil Tima Tolkkiho a nestačili se divit. „Začal na sociální síť přidávat skutečně zvláštní fotky. A z některých jde doslova strach!“ píše zmíněný server.

Naši východní sousedé se sice mylně domnívají, že je opět v rodném Finsku, ale to na vyznění zprávy nic nemění. Zaujala je především „selfíčka“ v rouškách. „Právě z těchto záběrů jde místy až strach. Timo má na nich vyboulené oči a chvílemi vypadá skutečně jako z hororu,“ zhodnotili snímky.

Jinak si ale finský hudebník v Mexiku náramně užívá, dokonce si v Americe našel novou partnerku Ingrid a na manželku Dominiku Gottovou nejspíš už úplně zapomněl. Rozvodem ale rozpad vztahu stále ještě nezpečetili.

Nejstarší dcera slavného zpěváka Karla Gotta (†80) má momentálně úplně jiné starosti. Jak vás stars24.cz informoval, pustila se do konfliktu s Miroslavem Kolodziejem, na kterého se zatím neúspěšně snaží podat trestní oznámení.

Témata: Timo Tolkki