Slunečná bude další nekonečný seriál? Lambora řekl, zda jsou obavy diváků na místě!

Marek Lambora 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. května 2020 12:48 | Aktualizováno: 18. května 2020 16:55

S jídlem roste chuť, říká se, a platí to i pro některé tuzemské seriály, z nichž se kvůli zájmu diváků staly nekonečné ságy. Bude to platit i v případě Slunečné? Marek Lambora fanouškům prozradil, co o tom ví.

Produkce před pár dny obnovila natáčení oblíbeného „primáckého“ seriálu Slunečná a diváci už se pochopitelně těší na nové epizody. Řada z nich má však obavu, že před jejich zraky vzniká další nekonečná sága. Dosavadní úspěch k tomu tvůrce pochopitelně svádí.

Fanoušky si seriál získal i díky Marku Lamborovi, který naznačil, jestli jsou obavy lidí na místě. „Pokud vím, je v tuhle chvíli stanoven určitý počet dílů, je daný začátek i konec. Jestli to ale tak zůstane, nevím, možná se plán díky diváckému úspěchu změní,“ připustil v rozhovoru pro web denik.cz.

Sám představitel hlavní mužské role zatím nebere Slunečnou jako závazek na několik let. „Zatím jsem o tom takhle moc nepřemýšlel. Slunečnou natáčíme asi půl roku, takže mě logicky nenapadá, že bych měl přestat,“ přiznal.

„Momentálně jsem hodně vytížený, ale jsem za to rád. Jediné, co jsem si stanovil, je, že bych se letos chtěl víc věnovat práci s kamerou, je to pro mě nová disciplína, je co dohánět, navíc mě to moc baví,“ dodal Lambora.

Témata: Marek Lambora seriál Slunečná