Eva Pilarová (†80): Velké ODHALENÍ ohledně hrobu!

Eva Pilarová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. května 2020 10:55

Eva Pilarová se snad už brzy dočká důstojného místa posledního odpočinku. Intenzivně na tom spolupracuje její rodina v čele s vdovcem Janem Kolomazníkem s brněnským magistrátem. O čem bylo rozhodnuto v těchto dnech?

Pouhé dva měsíce po smrti Evy Pilarové (†80) už se finišuje s úvahami ohledně podoby místa posledního odpočinku. „Jen Evina fotka bez rámu, kříž a její podpis, jak ho dávala léta svým fanouškům,“ prozradil webu blesk.cz vdovec Jan Kolomazník, který se na všem shodl i s její sestřenicí.

Už dříve vyšlo najevo, že rodina upustila od původního záměru pochovat legendární zpěvačku v rodinné hrobce. Brno, kde se Eva narodila, totiž přišlo s myšlenkou ji uložit mezi ostatní slavné osobnosti na Ústředním hřbitově.

Stále je však potřeba vyřešit některé oficiality. „Ještě musí vše schválit brněnský magistrát. Pak bude vyhlášeno výběrové řízení a my si budeme moci z nabídky vybrat podle svého uvážení, co se nám bude nejvíc líbit,“ dodala sestřenice Helena.

Než důstojné pietní místo vznikne, zůstane vše při starém. Vdovec má zatím urnu s popelem u křesla, kde dle svých slov sedává a povídá si s ní. Chvíle, kdy bude náležitě uložena, se však pomalu blíží.

Témata: Eva Pilarová