Veronika Arichteva o konci v seriálu: Hlavně bych se už…!

Veronika Arichteva 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. května 2020 19:30

Veronika Arichteva se především kvůli těhotenství rozhodla skončit v jednom z nejpopulárnějších českých seriálů. Teď ale oblíbená herečka naznačila, že byl ještě jeden důvod.

Do letošního babyboomu mezi slavnými ženami musíme zahrnout i Veroniku Arichtevu, která před nedávnem dala za pravdu spekulacím a potvrdila, že je těhotná. Podle toho se teď rozhodla zachovat.

Jak vás stars24.cz informoval, nastávající maminka ze zdravotních důvodů oznámila konec v divácky oblíbeném seriálu Slunečná. Na sociální síti ale naznačila, že za odchodem může být i něco jiného, co se týká vizuální stránky seriálu.

„Rozhodla jsem se být zodpovědná a i kvůli tomu všemu, co se v posledních měsících kolem nás děje, zbytečně neriskovat svoje (miminka) zdraví. A hlavně bych se už nevešla do záběru,“ napsala sympatická herečka na instagramu.

Tým, který na natáčení seriálu potkala, si ale jinak oblíbila. „Děkuju celý partě! Ráda bych řekla, že vás budu sledovat, ale tušim, že od září budu sledovat jinou love story,“ dodala Arichteva.

Témata: Veronika Arichteva