Čestmír Řanda ml. (†60): Obrovské dluhy!

Čestmír Řanda ml.

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. května 2020 13:45

V tomto týdnu nás zasáhla velice smutná zpráva o smrti herce a muže mnoha dalších profesí Čestmíra Řandy mladšího. Až teď však vychází najevo, že měl v životě spoustu nezáviděníhodných problémů.

Tento týden začal pro český šoubyznys velice smutně, v pondělí zasáhla spoustu lidí zpráva o náhlém a zcela nečekaném úmrtí člena slavného hereckého rodu Čestmíra Řandy mladšího (†60). 

Příčina smrti zatím není známa, podle webu blesk.cz mu ale život mohly zkrátit velké dluhy. Čestmírova partnerka Michaela zmíněnému serveru prozradila, že dlužil téměř všude, kam se podíval.

Web dokonce uveřejnil přesná čísla. Centrální evidence exekucí hovoří o tom, že měl Řanda na krku celkem 21 exekucí v hodnotě přes 980 tisíc korun. Můžeme však jen hádat, jestli to sehrálo nějakou roli.

Otázka peněz naopak bezpochyby hraje roli ve věci Řandova pohřbu. Jeho přítelkyně se nechala slyšet, že si umí představit větší pohřeb např. v Praze, ale sama jej zařídit nezvládne. Druhou variantou je menší obřad v Liberci, kde spolu žili.

Témata: Čestmír Řanda ml.