Těhotná Vendula Pizingerová: Přípravy jsou v plném proudu!

Vendula Pizingerová a Monika Marešová 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. května 2020 11:12

Už více než dva týdny není žádným tajemstvím, že Vendula Pizingerová čeká miminko. Sama to pochopitelně ví déle, a tak není divu, že přípravy už jsou v plném proudu. Co už zvládla zařídit?

Byl to na začátku května šok pro celé Česko, když Vendula Pizingerová oznámila, že v 48 letech čeká prvního společného potomka se současným manželem Josefem. I když si musela přečíst i pár nechutných vzkazů, naprostá většina lidí jí to samozřejmě přeje.

Vdova po hudebním skladateli už hodila vzkazy všech pochybovačů za hlavu, protože ji má plnou úplně jiných starostí. Další těhotenství si nesmírně užívá a dělá všechno pro to, aby byla naprosto připravená.

Podle informací webu expres.cz už „začala nakupovat výbavičku a vybavuje dětský pokoj podle svých představ“. Zapojit se do příprav měl i její syn Jakub. Vendula je prý tak šťastná, až jí to vhání slzy do očí.

Server ale uvádí, že Pizingerová nezanedbává ani ostatní, především pracovní povinnosti. Když zazní její jméno, každého napadne především organizace Kapka naděje.

Témata: Vendula Pizingerová