Hana Zagorová se děsí budoucnosti: Až tohle skončí…

Hana Zagorová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. května 2020 15:45

Také Haně Zagorové překazil nový koronavirus plány a je otázkou, jak to bude dál. Legendární zpěvačka rozhodně nepatří k velkým optimistům, naopak se budoucnosti děsí.

Česká kultura dostala v posledních týdnech velkou ránu, protože vládní opatření proti šíření koronaviru znemožnila pořádání prakticky jakékoliv akce. I když se situace pomalu uvolňuje, návrat k normálu je zatím daleko.

Dobře si to uvedomuje i zpěvačka Hana Zagorová, která toho s manželem, operním pěvcem Štefanem Margitou, musí mít plnou hlavu. Zatím ji má ale evidentně plnou těch nejčernějších myšlenek.

„Bojím se na to pomyslet, těžce se mi mluví, jsem opravdu smutná, když si představím, co bude s českou kulturou, až tohle všechno skončí. Je velká pravděpodobnost, že skončí. Lidé se budou bát chodit na koncerty, do divadel, do kina, nebudou mít na to ani peníze,“ svěřila se webu expres.cz.

Momentálně si vůbec netroufne odhadovat, jak to s kulturou bude. „Jsem smutná, zklamaná a vyděšená, co se bude dít. Nemám moc hezkých slov, tak se nezlobte,“ dodala Zagorová.

Témata: Hana Zagorová