Konec Karla Gotta? Tajemství, o kterém se Češi neměli dozvědět, odhaleno!

Konec Karla Gotta? Tajemství, o kterém se Češi neměli dozvědět, odhaleno! 2

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. února 2018 13:53

Karel Gott by si měl uvědomit, že není tak vitální jako před desítkami let, a z hudební scény konečně odejít. Tvrdí to jeho kamarád a muzikant Antonín Gondolán, který prozradil, jak se mistr chová ke svým přátelům.

Oba hudebníci byli před mnoha lety nerozlučnými kamarády a dokonce spolu koncertovali v Las Vegas. Poté se ale jejich přátelství rozpadlo. A poprvé se dozvídáme, proč.

Gott je podle Gondolána člověk, který by měl ve svém věku na hudbu už zanevřít. "Je to člověk, s kterým jsem hrál léta a byli jsme spolu v Americe, ale myslím, že by se měl šetřit. Já vím, že je to problém, ale já sám, protože jsem o rok mladší než on, cítím, jak síly ubývají," uvedl jeho dávný přítel.

"On nasadil dost vysoké tempo ve svém věku. Já na rozdíl od něj nemám malé děti ani zdaleka tolik peněz, tak mi není jasné, proč to dělá,“ dodal.

Podle něj má mistr všechno, co potřebuje. "Myslím si, a to říkám poprvé na veřejnosti, že už ten umělecký zážitek není takový. Karel zpíval velmi dobře před dvaceti, třiceti lety. Dnes už je to legenda a podle toho by se měl chovat,“ tvrdí bývalý Gottův kamarád.

Na Gotta i přes rozpad pevného přátelského pouta vzpomíná v dobrém, opačně to ale prý příliš nefunguje. "Mně trošku mrzí, že na lidi, kteří mu velice pomohli v jeho kariéře, ne zanevřel, ale zapomněl. My jsme byli jeho první kapela, která s ním byla v Americe, v Las Vegas, to je zájezd, který je nezapomenutelný a z kterého všichni žijeme dodnes," posteskl si podle webu Super Gondolán.

"Byli jsme ti, kteří jsme ho podporovali, drželi jsme mu palce, na jevišti jsme se podíleli na tom, že dosáhl takového výsledku. A on to trošičku hodil do autu,“ dodal.

Témata: Karel Gott Antonín Gondolán