Oslavenec Tomáš Klus šokuje přiznáním: Tvořím sektu!

Tomáš Klus 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. května 2020 14:30

Tomáš Klus včera oslavil narozeniny a dárky, které dostal od nejbližších příbuzných, mu doslova vyrazily dech. Fanoušky ale překvapila jiná informace. Hudebník přiznal, že na něčem pracuje.

Kristova léta přežil bez úhony. Tomáš Klus včera oslavil 34. narozeniny a vzhledem k tomu, že se z něj po boku manželky Tamary stal rodinný typ, nejspíš ani nelituje toho, že situace neumožňuje velké narozeninové oslavy s přáteli.

Oblíbenému písničkáři bohatě stačila oslava doma, zvlášť když byl opravdu nevídaným způsobem obdarován. Tomáš z toho byl tak vykolejený, že se o tom na sociální síti musel svěřit svým příznivcům.

Od manželky Tamary totiž dostal slepice a také kurník. „Nejlepší dárek na světě od nejlepší holky na světě. Sním o něm osm let. A teď!? Sbírám tipy. Tvořím sektu. Miluju a chci to nejlepší pro všechny slepice a kohouty světa,“ komentoval to Klus na instagramu. 

Klusova žena pořídila oslavenci i tematický dort, na kterém jako výzdoba nechyběly slepice a vejce. Hudebník byl v pátek štěstím bez sebe.

Témata: Tomáš Klus Tamara Klusová