Karel Šíp: Tohle pro něj musí být učiněná katastrofa!

Karel Šíp ve svém pořadu Všechnopárty

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. května 2020 13:35

Karel Šíp by si jako bavič mohl se současné situace utahovat, ale sám připouští, že to pro něj není žádná legrace. Kdy se oblíbený moderátor konečně vrátí na obrazovky?

Když Karel Šíp počátkem roku slavil 600 dílů Všechnopárty, říkal, že se stále dívá dopředu. „Nějak to proběhlo, já to z hlavy vypouštím a zabývám se tím, co budeme dělat za týden, čtrnáct dní,“ popisoval v lednu dle webu ct24.ceskatelevize.cz svůj způsob práce.

Jenže poslední premiérovou epizodu oblíbené talk show odvysílala Česká televize na konci března. Populární moderátor už se jistě těší znovu do práce, ale návrat na obrazovku je zatím v nedohlednu.

Doba epidemie koronaviru pro něj tedy musí být učiněnou katastrofou. Však už také připustil, že si zvyká těžko. „Nevěřil jsem, že jeden virus drží v šachu celou zeměkouli. Mně chybí ten pohyb v zajetejch kolejích,“ nechal se slyšet dle webu ahaonline.cz.

Šíp dokonce přiznal obavy, že se o zdraví hodně obává. „Já jsem přesvědčenej, že kdybych vyšel ven a na Žižkově proletěl jediný virus, tak bych ho chytil,“ konstatoval.

Témata: Karel Šíp