Těhotná Monika Bagárová: Žene se do chomoutu se zápasníkem?

Monika Bagárová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. května 2020 12:59

Monika Bagárová momentálně především myslí na miminko, které by měla již brzy přivést na svět. V posledních dnech však sama přispěla ke spekulacím o možné svatbě. Žene se zpěvačka do chomoutu?

Na Monice Bagárové je už pořádně vidět, že je v pokročilém stádiu těhotenství a porod je tedy už opravdu za rohem. Dokonce se někteří lidé v jejím okolí obávají, aby nezačala rodit v přímém přenosu SuperStar, kde dělá porotkyni.

Jak vás stars24.cz informoval, nastávající maminka má za sebou zajímavé poprvé. V tomto týdnu absolvovala první těhotenské focení, které si podle svých slov opravdu moc užila, zvlášť když se o ni staral tým bezva lidí.

Tuzemský server blesk.cz se zaměřil na to, do čeho ji pro snímky, které budou mít navždy místo v rodinném albu, oblékli. Byly to bílé šaty, které by se neztratily ani na nevěstě na svatbě.

Je tedy otázkou, jestli se sympatická zpěvačka nežene také do chomoutu, s uzbeckým MMA zápasníkem Makhmudem Muradovem k sobě sedí. K případné svatbě ale téměř jistě dojde až po porodu.

Témata: Monika Bagárová