Marek Lambora po testu na koronavirus: Nebojte, není to tak zlý!

Marek Lambora

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. května 2020 11:38 | Aktualizováno: 16. května 2020 21:20

Marek Lambora musel kvůli pokračování natáčení oblíbeného seriálu Slunečná podstoupit test na koronavirus, jak to nařizují opatření. Fanoušky poté utěšoval, že to "není tak zlý". Znamená to, že se nakazil?

Televizní diváci si seriál Slunečná oblíbili i díky představiteli hlavní mužské role, fešákovi Marku Lamborovi. I když někteří lidé začínají být kritičtí, většina fanoušků kvituje, že se začaly natáčet nové epizody.

Zatímco Veronika Arichteva oznámila kvůli těhotenství odchod, aby nepřidělávala potíže scénáristům, Lambora na place nechyběl. Předtím musel - stejně jako všichni ostatní - absolvovat přesně stanovenou proceduru.

„A kdo to z vás ještě neví, nebo to neslyšel, možná to někdo z vás už ví, budeme opět točit seriál Slunečná. Dneska a včera jsme byli na testech covid, a pátkem začínáme zase točit, takže se můžete těšit,“ oznámil dle webu blesk.cz.

Svou zkušenost navíc popsal příznivcům. „Není to tak strašný jako v těch videích na internetu, takže se toho nebojte, když s tím někdo přijdete nebo budete muset přijít do kontaktu,“ dodal Lambora.

Témata: Marek Lambora