Lucie Borhyová a nákaza koronavirem? Velké obavy kvůli rouškám!

Lucie Borhyová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. května 2020 10:16

Mnoho z nás konzumuje zprávy o koronaviru z úst Lucie Borhyové, které ovšem na nějaký čas zakryla rouška, protože ji museli nosit i moderátoři. Ona sama přiznala, že kvůli tomu měla velké obavy.

Lucie Borhyová v tomto týdnu naznačila, že si možná prošla nákazou koronavirem. Podle svých slov skončila několikrát během krátké doby na pohotovosti s vysokými horečkami, bolestmi na hrudi a silným kašlem.

Koronavirová epidemie v Česku ale ovlivnila i její práci televizní moderátorky, a to nejen po obsahové, ale také po vizuální stránce. Kvůli ochranným štítům si z ní utahoval dokonce i kolega z televize Leoš Mareš. Ona ale měla problém spíš s rouškami.

„Rouška mi ze začátku vysílání zpráv občas padala, a tak jsem se bála, aby mi během mluvení nespadla. Ale tyto obavy jsem měla během prvních vysílání, potom jsem se naučila mluvit tak, že mi rouška držela lépe,“ prozradila webu blesk.cz.

Jistě je tedy ráda, že už nošení roušek ve vysílání není nutné. „Samozřejmě že roušky ve vysílání nebyly úplně příjemné, musíte v té chvíli víc artikulovat, mluvit zřetelněji. Myslím, že to bylo těžší pro diváky, kteří mají problémy se sluchem a odezírají ze rtů,“ dodala Borhyová.

Témata: Lucie Borhyová