Josef Laufer: Dostal roli Gotta ve filmu! Co s ním teď bude?

Josef Laufer (autor: Andrea Vernerová) 2

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. května 2020 9:39

Zdravotní stav Josefa Laufera zůstává neměnný, což přidělává starosti i jednomu známému režisérovi, který si ho vybral do role po Karlu Gottovi. Co s dlouho připravovaným filmem bude?

Pobyt Josefa Laufera v jedné z pražských nemocnic, kde leží po nedávné operaci srdce v umělém spánku, se dál neplánovaně protahuje, a to už na dva měsíce. Všichni čekají na dobré zprávy, zvlášť když ho měla výhledově čekat opravdu zajímavá práce.

Loni v dubnu se těšil na roli ve filmu, do které si režisér Tomáš Magnusek původně vysnil Karla Gotta (†80), nakonec ale z obecně známých důvodů spadla do klína jeho kolegovi a vrstevníkovi Lauferovi. 

„Tím hlavním důvodem, proč jsem to vzal, je ale asi Jiří Krampol, se kterým mě pojí dávné přátelství,“ rozplýval se slavný zpěvák loni pro web ahaonline.cz. Společně totiž chodili na DAMU a dokonce i několik let žili v jednom domě.

I Magnusek tedy jistě čeká na zprávy z nemocnice, protože by určitě rád věděl, jestli bude roli v připravovaném snímku muset opět přeobsadit.

Témata: Josef Laufer Karel Gott