Dominika Gottová bere nohy na ramena: Kam chce zmizet z Česka?

Karel Gott s dcerami 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. května 2020 8:31

Dominika Gottová se do Česka vrátila jen před pár měsíci, už ale připouští myšlenky na další útěk z Česka. Namířeno má podle všeho hned do dvou zemí. Kam by se chtěla do budoucna podívat?

Opatření proti koronaviru se pomalu uvolňují, na lepší časy svítá i dobrodruhům a cestovatelům, kteří se snad již brzy budou moci podívat za hranice. Nikdo však nečekal, že chce vzít nohy na ramena i Dominika Gottová, která se do Česka vrátila jen před několika měsíci.

Jak vás stars24.cz informoval, má nyní velkou radost z možnosti vrátit se do práce, protože šetří peníze na cestu do Hongkongu, kde se chce mimo jiné setkat se svým idolem - čínským hercem a zpěvákem Andym Lauem.

Nemělo by přitom jít o její jedinou plánovanou cestu do zahraničí, nejstarší dcera legendárního zpěváka touží také po návratu do Finska, kde dlouhá léta žila. Nyní tam má ale namířeno hlavně kvůli rozvodu s manželem Timem Tolkkim.

„Spojím se s finskou ambasádou a zeptám se jich, jaká jsou řešení. Myslím, že to snad všichni pochopí, že teď ani jeden ve Finsku nejsme a bude komplikované se tam dostat,“ tvrdila Gottová měsíc nazpět. 

Témata: Dominika Gottová