Petr Janda o dětech v pozdním věku: Dal za pravdu těm, kterým se to zdá „blbý“!

Petr Janda 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. května 2020 16:56 | Aktualizováno: 16. května 2020 13:38

Petr Janda má dvě relativně malé děti, což mu někteří lidé mají vzhledem k jeho věku tendenci vyčítat. Frontman slavné kapely Olympic jim teď dal v podstatě za pravdu.

Petr Janda patří k těm, kteří si na stará kolena pořídil děti. Se svou třetí a současnou manželkou Alicí má dvě dcery, přičemž mladší z nich je jen o rok starší než hudebníkova vnučka od dcery Marty. Frontman Olympiku rozhodnutí přesto nelituje.

Zároveň ale připouští, že jisté osoby pro něj takové pochopení nemají. „Některejm lidem se to může zdát blbý. Není to asi úplně v pořádku. Ale já si to neskutečně užívám,“ řekl dle webu rozhlas.cz v pořadu Blízká setkání Českého rozhlasu.

„Mám pocit, že moje děti jsou spokojený. Přijdou sice ze školy a říkají: Tatínku, to je škoda, že jsi tak starej. Když pro nás jdeš, ostatní děti říkají: Je tady pro vás dědeček. Ale já na to kašlu, já si s dětma hraju. My žijeme nádherným rodinným životem,“ svěřil se zpěvák a kytarista.

Janda rovněž nezanevřel ani na své další dítě, kapelu Olympic. Sestava formace se již brzy kosmeticky změní, protože bude nově obsazen post klávesáka. Vítěz konkurzu zatím není znám.

Témata: Petr Janda