Jaromír Jágr prozradil velkou novinku: Může to pomoct nám všem!

Jaromír Jágr 6

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. května 2020 15:59

Jaromír Jágr se ještě definitivně nerozhodl, jestli bude jeho bohatá hokejová kariéra ještě pokračovat, už tak je ale úctyhodné, v jakém věku ještě nastupoval. Chystá ale jednu velkou novinku, která může pomoct každému z nás.

Budoucnost Jaromíra Jágra je značně nejistá, slavný hokejista ještě po sestupu z nejvyšší soutěže neoznámil, jestli bude pokračovat v profesionální kariéře. Minimálně ale chystá vstup na nový trh, a to ten knižní. „Mám rozepsanou knížku,“ prozradil dle webu sport.cz v talk show U Baru tenistky Barbory Strýcové.

Na publikace pracuje se dvěma lidmi a chce v ní shrnout věci, kterým věří, že mohou lidem pomoct. „Kniha nebude moc hokejová, chci ji udělat úplně jinak,“ překvapil olympijský vítěz z Nagana.

Všechno nasvědčuje tomu, že se chce podělit o recept na dlouhověkost. „Abych to vysvětlil: lidské tělo je jako stroj, mašina nebo computer. Určité věci, které nás někdo učí, že jsou dané, to tak není. Chtěl bych ze svých zkušeností ukázat pár věcí, díky kterým pořád hraju,“ konstatuje.

„Myslím, že stáří se dá zpomalit třeba o třicet procent. Aktivní činnost sportovce se dá prodloužit, když k tomu správně přistoupíš. Myslím, že lidi tomu budou víc věřit, protože budu mluvit ze svých zkušeností a toho, co jsem prožil,“ dodal Jágr.

Témata: Jaromír Jágr